• Niels Ebbesen Skolen

Niels Ebbesen Skolen

Et godt sted at være - et godt sted at lære

Lars Lindencrone Lavridsen den 05-09-2014
    Kære Alle,

UPDATE OFFICE-PAKKEN!!
    Der er i PC vejledningen opdateret et PDF link , som nu skulle virke. Du/I skal vælge "Gem som" og herefter åbne word dokumentet fra den gemte placering. Når dokumentet åbnes skal der trykkes på "aktiver redigering" for at pdf linket virker.

Der er nu i den vedhæftede fil for Mac-brugere inkluderet en kort vejledning i installationen af Office-pakken på Ipads samt andre mindre tilrettelser i dokumentet.

Som bekendt har alle elever adgang til Office-pakken gratis. Installationen af pakken har dog givet anledning til nogle installations problemer specielt for Mac brugere.

I et forsøg på at eleminere disse har jeg vedhæftet 2 dokumenter med installations oplysninger, som forhåbentlig fjernes disse. Skulle du/I alligevel støde på problemer kan du/I naturligvis stadig henvende jer for hjælp.

Det skal oplyses, at man har 5 "licenser" samtidigt. Dette betyder, at man kan have Office-pakken på 5 maskiner/enheder på samme tid.

WordMat, som er et add-on til Word, findes nu også til Mac

Venligst
    Lars Lindencrone Lavridsen