• ikon
  Lars Lindencrone Lavridsen den 05-09-2014
  Kære Alle,

  UPDATE OFFICE-PAKKEN!!
  Der er i PC vejledningen opdateret et PDF link , som nu skulle virke. Du/I skal vælge "Gem som" og herefter åbne word dokumentet fra den gemte placering. Når dokumentet åbnes skal der trykkes på "aktiver redigering" for at pdf linket virker.

  Der er nu i den vedhæftede fil for Mac-brugere inkluderet en kort vejledning i installationen af Office-pakken på Ipads samt andre mindre tilrettelser i dokumentet.

  Som bekendt har alle elever adgang til Office-pakken gratis. Installationen af pakken har dog givet anledning til nogle installations problemer specielt for Mac brugere.

  I et forsøg på at eleminere disse har jeg vedhæftet 2 dokumenter med installations oplysninger, som forhåbentlig fjernes disse. Skulle du/I alligevel støde på problemer kan du/I naturligvis stadig henvende jer for hjælp.

  Det skal oplyses, at man har 5 "licenser" samtidigt. Dette betyder, at man kan have Office-pakken på 5 maskiner/enheder på samme tid.

  WordMat, som er et add-on til Word, findes nu også til Mac

  Venligst
  Lars Lindencrone Lavridsen
  It- og servicemedarbejder

Musical på 8. årgang

Nyhed billede
Eleverne på 8. årgang arbejder i de anderledes uger på en musical "Oprøret i Sullimore", som skal vises for alle skolens elever samt 8. årgangs forældre og søskende torsdag den 28/4.
/Jakob 8.d og Yoshua 8.b
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen